top of page

Ücretsiz Yazılım ve Oyun Kampanyaları (Eylül – Ekim 2023)

1 – 6 aylık bir VPN kampanyası var isteyenler değerlendirsin. Süresi kısa (2 gün) o yüzden elinizi çabuk tutun. Bilgisayar ve mobil destekleri var.

TikVPN [ PC, Mac, Android, & iOS ] : https://bit.ly/3ETbqQ9

İnternet Siteleri : https://www.tikvpn.com/

Formu doldurunca size bir kod verecek. Sonra üye olacaksınız. O kodu Mobil uygulama kurarsanız solda redeem var oraya gireceksiniz. Eğer pc mac vs de kullanacaksanız web üzerinden hesabınıza girip oradan gift kod olarak ekleyeceksiniz.

Ben birden çok kod alıp denedim ama tek hesaba bir den çok kod eklenmiyor yani 6 ay 6 ay alıp 1 seneye uzamadı. Her hesaba 6 ay kod veriyor.

2 – IObit Driver Booster PRO 11 için 2 tane kod var isteyenler kullanabilir birisi 180 birisi 90 gün beraber kullanılmıyor herhalde 180 i kullanırsınız 🙂 Etkinleştir > Lisans Gir kısmına bu lisansları yazın işlem tamamdır.

180 Gün : D5AE6-A6BDE-22457-4CE4A 90 Gün : 84874-0B0E0-F3C31-CD6BA

Linke ilk tiklamada reklam cikiyor 2.tiklamada site geliyor. Adamlar siteyi bile reklamli yapmis 🙂

Desteklenen İşletim Sistemi: Windows 11/ 10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista/ XP (32/64-bit)

Desteklenen Lisans özellikleri : Bu, yalnızca evde kullanım (1) kullanıcı için lisanstır. Lisans süresi boyunca 11.x sürümleri için ücretsiz güncellemeler alırsınız. Ücretsiz teknik destek yoktur. Program yeniden kayıt ile kurulabilir.

3 -Bu sefer WinX firmasının uygulamaları bedava isteyenler değerlendirsin. 500 er kopya için geçerli elinizi çabuk tutun.

WinX MediaTrans Wise Data Recovery OCR Reader Malware Hunter

Bunlarda kampanya devam ediyor bazılarında bitmiş. Alttaki uygulamalarda mail e tıklayıp kapayın açılacak. data recovery ve media trans direk exe iner diğer uygulamalar kod verir. Windows içindir.

4 – Ücretsiz uygulamalara devam Vidmore Player 1 yıllık kampanya isteyenler alsın.

5 – Ücretsiz Epic Oyunlarını da paylaşalım eksik kalmasın.

Model Builder (Normal Satış Fiyatı 160 TL) : https://store.epicgames.com/en-US/p/model-builder-f9b456

Soulstice (Normal Satış Fiyatı 754 TL) : https://store.epicgames.com/en-US/p/soulstice

bottom of page