top of page

Televizyonda Fırsat : TCL 55C835 MiniLed 4K TV

Televizyon fiyatlarının uçuşa geçtiği ülkemizde indirim kovalayanlar için tam bir fırsat ortaya çıktı. Bir çok kişinin gözünden kaçırdığı C835 modeli neredeyse alt seviye model olan 745 fiyatına gelmiş durumda.


tcl 55c835

Fırsatın oluşmasını sağlayan en büyük etmen televizyonun önceki seneye ait olması ancak üzerine gelen 845 modelinden parlaklık dışında ciddi bir kaybı yok. Teknik özelliklerine baktığınızda zaten aradığınız her şeye karşılık verdiğini göreceksiniz. 10 bit gerçek 100/120/144 Hz VA paneli 1000 nits parlaklık verebiliyor. Mini led panel DCI P3 renk gamının %97 sini desteklemektedir. Ayrıca google tv olan model 40 w 2.1 onkyo ses sistemi ile geliyor.



Üzerinde 4 hdmi 2.1 olan televizyon yeni nesil konsolları da destekliyor. Hatta en iyi seçeneklerden birisi diyebiliriz. Televizyon arayışında iseniz kesinlikle değerlendirmelerine alın.



 

TCL Mini LED ile Dünyayı Yeniden Keşfedin

Daha büyük bir ekran sunmak, küçük bir tutkuyla başlar: Mini LED'i tanıyalım. Daha koyu siyahlar, göz alıcı parlaklık ve genel olarak daha yüksek kontrastlar için daha küçük, hassas LED ışık kaynakları ile inanılmaz çözünürlükler elde edilir. İçerik ne olursa olsun izleme deneyiminizi en üst düzeye çıkarır.

 

16-bit Hassas Işık Kontrolü

Her bir bağımsız piksel boyutundaki LED için 16-bit kontrol çekirdeği sayesinde ekran tasarımında büyük ölçüde çığır açıldı! Işık yayan her birim, daha koyu siyah ve daha saf beyaz elde etmek için hassas bir şekilde kontrol edilir ve gerçekçi her resmin gösterilmesini sağlar.

 

Her Açıdan Berrak ve Saf Renk

TV'nizde düzensiz arka ışık veya bulutlanma ve parıldama olarak bilinen durumlar can sıkıcı olabilir. Bu problemlerin tek çözümü, mini LED teknolojisidir! TCL Demura Tech, ışık kontrolünün doğru olmasını sağlar. Görüntüler, her açıdan, olması gerektiği gibi görsel olarak çok açık ve belirgindir.

Mini LED ve Quantum Dot Buluşuyor

Saf, ultra yüksek çözünürlüklü TV, bir milyardan fazla Quantum Dot nanokristal katmanından süzülür. Önde gelen teknolojilerin kombinasyonu, daha iyi parlaklık ve daha yüksek kontrast sağlar, renk olağanüstü nettir.





bottom of page