top of page

Deity TC-1 & TC-SL1 Kablosuz Zaman kodu Sistemi – Çok Kameralı Çekim Yapanlar İçin

Ciddi içerik oluşturucular, zaman kodu kutularının çok kameralı çekimlerde büyük bir yardımcı olduğunu bilirler ve kameralarınızı ve kayıt cihazlarınızı senkronize etmenize olanak tanır, böylece her kaynaktan gelen ses ve görüntü postada tam olarak yerine oturur. Dalga formlarını sıraya koymakla zaman kaybetmek yerine, çekimlerin düzenleme yazılımınızda otomatik olarak senkronize edilmesi, zamandan ve paradan tasarruf sağlar ve çıktılarınızı en iyi şekilde hazırlamanıza yardımcı olur. Bunu akılda tutarak, Deity Microphones’daki endüstri gazileri, DSLR’lerden ARRI kameralara kadar her seviyede çalışan atıcılara çok yönlü ve kullanımı kolay bir sistem sağlamak için yeni TC-1 kablosuz zaman kodu üretecini ve TC-SL1 kablosuz zaman kodu listesini tasarladılar. Kusursuz bir iş akışı için son derece sağlam saat senkronizasyonu ve uzaktan kumanda sunar.

Serinin kalbi, kamera ayakkabınıza takılan ve güvenli, kilitli bir 3,5 mm zaman kodu bağlantı noktası aracılığıyla kod veren ultra taşınabilir küçük bir kutu olan TC1’dir. Sol kanala zaman kodunu kaydetmek için DSLR/aynasız cihazınızla birlikte verilen 3,5 mm TRS kablosunu kullanın ve sağ kanalı yerleşik çok yönlü mikrofon (uygun şekilde lens ile aynı yönü gösteren) aracılığıyla referans ses için kullanılabilir durumda bırakın. Deity, LEMO veya BNC zaman kodu bağlantı noktalarıyla donatılmış profesyonel kameralara ve kaydedicilere bağlanmak için ek zaman kodu kabloları sunar.


<img loading="lazy" class="alignnone size-medium wp-image-4044" src="https://www.scroll.com.tr/wp-content/uploads/2022/05/TC-1-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" srcset="https://www.scroll.com.tr/wp-content/uploads/2022/05/TC-1-300x169.jpg 300w, https://www.scroll.com.tr/wp-content/uploads/2022/05/TC-1-768x432.jpg 768w, https://www.scroll.com.tr/wp-content/uploads/2022/05/TC-1.jpg 960w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

Gelişmiş zaman kodu oluşturucu, tüm SMPTE formatlarını 0,5 ppm doğrulukta destekler ve her 72 saatte yalnızca 1 karelik ultra düşük kayma hızı sağlar. Ancak kablosuz bağlantı, bu küçük sapma miktarını bile ortadan kaldırarak, gün boyunca kutuları uzaktan kolayca senkronize edebileceğiniz anlamına gelir. İki kablosuz kontrol seçeneği mevcuttur: Bluetooth 5.0 desteği, telefonunuzdaki Sidus Audio uygulamasını kullanarak 250’ye kadar mesafeden yirmi adede kadar TC-1 ünitesini senkronize edip kontrol edebileceğiniz anlamına gelir. Daha pratik bir yaklaşımı tercih ederseniz, ünitenin OLED ekranı ve kontrol paneli, tescilli kablosuz 2,4 GHz teknolojisi ile 30′ ila 8’e kadar uzaktan senkronize etmenize olanak tanır. Kolayca okunabilen ekran, tüm birimlerin kilit adımında olduğundan emin olmak için anında geri bildirim sağlar.

bottom of page