top of page
Yazarın fotoğrafıKaan KAYA

Android Telefonunuz Siyah Ekranda Kaldıysa Düzeltebilirsiniz...

Bu yazımızda sizlere android telefonlarda oluşabilecek yazılımsal sorunlara %100 çözüm olan DroidKit yazılımını göstereceğim. Bu yazılımla bir android cihazı nasıl hayata döndürebilirsiniz bunu göstereceğim. Öncelikle DroidKit yazılımını web sitesinden indiriyoruz.

İndirdiğimiz dosyayı artık yüklemeye geçebiliriz. Bu uygulamayı yüklerken yükleme yeri ve klasörünü istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca DroidKit uygulaması Türkçe desteklediği için çok kolay şekilde kullanabilirsiniz. Uygulamayı artık yükleyelim.

Uygulamamızı yükledik ve çalıştırdık. Eğer daha iyi verim almak isterseniz yönetici olarak çalıştırmanız iyi olacaktır. Uygulamamızın arayüzü gelince biz sistem düzeltme modülünü seçeceğiz. Ayrıca uygulamanın bir çok farklı modülü var bunlarıda ihtiyacınıza göre kullanabilirsiniz.

Sistem düzeltme fonksiyonunu seçtikten sonra gelen arayüzde başlat diyerek uygulamanın çalışmasını sağlıyoruz.

Şimdi telefon yada tablet farketmez android cihazımızı bağlıyoruz. Veri aktarımına izin veren bir kablo kullanmanız gerekli bu sayede işlemler sorunsuz ilerleyecektir.

Bu aşamada android cihazımızı kurtarma moduna almamız gerekiyor. Cihazınızın tipine , modeline göre kurtarma moduna nasıl alacağınız uygulama ekranında görünecek bu rehberi izleyerek cihazı kurtarma moduna alıyoruz.

Kurtarma moduna aldığımız cihazda sağ üstte bir kod yazacak bu kod bize yazılım versiyonu ve sürümünü gösterecek. Bu kodu alıp PDA kodu kısmına yazıyoruz. Artından ürün yazılımını indir diyerek yazılım indirme işlemini başlatıyoruz.

Şimdi ürün yazılımının indirilmesini bekliyoruz. Eğer ürün kendi serverın da yoksa sizlere alternatif bir indirme seçeneği sunacaktır. Buradan da indirme yapabiliriz.

Yazılım dosyası indirildiği zaman artık uygulama bizden yükleme ekranını açmamızı isteyecek. Bu ekran cihaza yazılım yüklememizi sağlayan bir ekran. Burada cihaza uygun yazılım yüklenebilir ve yazılımsal sorunları çözülebilir.

Yükleme moduna aldıktan sonra sonraki diyerek düzeltme işlemini başlatıyoruz. Artık sistem sorunlarını giderme işlemi başlayacaktır.

Burada sistem onarma işlemi %100 tamamlanacak ve cihazımız sorunsuz bir şekilde açılacak. Her şey yolunda giderse hiç bir dosya silinmeden cihazınız kullanılabilir hale gelecektir.


Commentaires


bottom of page